Water spotted skies

It took me all of June and half of July to realise that I ought to capitalise on the generally sunnier weather of summer by wearing lots of holographic and glitter polishes. I'm so glad I finally did because there is nothing that complements a rich shade better than sunlight! 

I bought six of the eight L.A. Girl 3D Effects Hologram Nail Polishes in June and the first one I wanted to try was Purple Effect. After wearing it a day I decided it would be interesting to try it with a water spotted manicure. The polish I chose for the spotting is Brilliant Blue from the same series. I would've liked to see more contrast between these shades but still like the overall result. Two great glitters cannot be other than greater together.

Update for my month of not buying any nail polish; so far so good! I have refrained from temptation and have not made any new purchases. Instead I have worked on my list of untrieds, four more shades have a new status of Tried!Polishes used: L.A. Girl Purple Effect and L.A. Girl Brilliant Blue


På svenska:
Det tog mig hela juni och halva juli att lista ut att det är smart att bära glitter och hololack när det är sommar och generellt lite soligare. Jag är glad att jag tillslut insåg detta för det är inget som visar upp ett lack med mycket djup som solsken.

Jag köpte sex av de åtta L.A. Girl 3D Effects Hologram nagellacken i juni och den första jag ville testa var Purple Effect. Efter att ha burit det på egen hand en dag beslutade jag mig använda den som bas i en water spotted manikyr (kan man säga vattenfläckning eller är det för konstigt?). Den här gjordes lite innan den jag visade nyligen i grönt. Lacket jag valde för fläckningen är Brilliant Blue från samma serie. Kontrasten mellan de två lacken kunde ha varit större för att verkligen visa upp tekniken men resultatet är fortfarande ganska intressan tycker jag. Två fina lack tillsammans kan inte bli så mycket annat om du frågar mig.

Statusuppdatering för mitt köpstopp; so far so good :) Har inte köpt några lack än och har istället jobbat på att testa flera av mina oanvända lack. Fyra stycken har nu bytt status från otestad till testad!

4 comments

  1. Riktigt snyggt! Bägge dom här lacken är ju helt fantastiskt vackra.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack! Hela den här kollektionen är ju fantastisk :D

      Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)