Polish Week: Nail Art Sunday

For the final installation of Polish Week I did some nail art with two of the AllePaznokcie polishes. The idea was to water marble with them but after trying it on one nail I had to rethink a little since they weren't opaque enough for a classic marble. I ended up doing a drag marble on my pointer, keeping the pale water marble on my pinkie and no art at all on the other nails. This mishmash is my Nail Art Sunday, however it won't qualify for LeLack's Nail Art Sunday since there is a theme, circuit boards, this week. I did a circuit manicure just a few week ago so don't feel like doing it over just yet.

I really liked how the drag marble turned out. I had a white base on and since I dragged a little too deep that ended up showing in the marble but I think it goes well with the design. To me it looks like an aerial photo of some swampy delta. I love aerial nature photography so I'm real happy about that!
Polishes used: AllePaznokcie Flip Flop 4, AllePaznokcie Flip Flop 3 and wet n wild without name.


På svenska:
Sista inlägget i polska veckan och jag kör en nail art med två av AllePaznokcie lacken. Idén var att göra en water marble med dem men efter att ha testat på en nagel fick jag tänka om lite, de var inte tillräckligt täckande för detta. Det slutade med att jag körde en drag marble på pekfingret, behöll den bleka water marblen på lillfingret och ingen design alls på resten av naglarna. Detta hopkok är min Nail Art Sunday men det kvalificerar sig tyvärr inte på LeLacks Nail Art Sunday då det är tema kretskort denna vecka. Jag gjorde en kretskortsinspirerad manikyr för bara ett par veckor sedan och känner inte för att göra om det riktigt än.

Jag gillar verkligen hur drag marblen blev. Jag hade en vit bas under och då jag drog lite för djupt syns detta på vissa ställen vilket jag tycker passar in väldigt bra. Tycker det påminner om ett flygfoto från ett sumpigt floddelta. Då jag älskar flygfoton gillar jag detta!

5 comments

 1. Snygg marble, och kretskortet var ju också riktigt bra!

  ReplyDelete
 2. Hur stora är oddsen att jag ska välja ett så pass udda tema och någon har gjort det på egen hand ett par veckor tidigare?;)
  Aja, kvalificerat eller inte så var denna nailart väldigt fin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja men eller hur!? Jag hade gärna sluppit kretskorten men så krashade ju datorn och vad ska man göra :)
   Tack!

   Delete
 3. Underbar marble och underbart kretskort :D

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)