I believe in travelling lights

I can't believe we finally have snow now! Yay! Are you also cheering or were you hoping we would skip right forward to spring? I am more or less always happy to get snow and today I have nail art that fits the weather. I decided to do a ski-inspired manicure for Nail Art Sunday

I wasn't able to make Nail Art Sunday last week because I was travelling which is ironic since the theme was travelling. Since this week is open I wanted to stick with the travelling theme since it's not only something I enjoy but also something I do quite often. As you might know my S lives rather far from me so I get a fair amount of travelling visiting him. Additionally I travel just for fun whenever I have the chance. My nails are inspired by the recent ski trip we did over New Years. 

The base is built up to resemble a snowstorm using a layer each of the following polishes: OPI My Boyfriend Scales Walls, Lac Attack Beauxbaton, Essie Ballet Slippers (to tone it down a bit) and finally Dollish Polish Iocane Powder. Polishes used: OPI My Boyfriend Scales Walls, Lac Attack Beauxbaton, Essie Ballet Slippers, Dollish Polish Iocane Powder, OPI Teal the Cows Come Home, OPI Unfor-greta-bly Blue and OPI Goldeneye


På svenska:
Äntligen kom snön! Är du lika glad som jag eller hade du hoppats att vi skulle gå direkt på våren? Jag gillar typ alltid snö och idag har jag dessutom naglar som matchar vädret. Jag beslutade mig för att göra en skidinspirerad manikyr för Nail Art Sunday.

Jag hann tyvärr inte med Nail Art Sunday förra veckan för jag var ute och reste, lite ironiskt när det var just det som var temat. Då denna vecka har fritt val har jag valt att köra resa nu istället då det inte bara är något jag gillar att göra men även något jag gör ganska ofta. Som du kanske vet så bor min S ganska långt från mig så jag reser en hel del bara för att se honom. Dessutom så reser jag för skojs skull så ofta jag har möjlighet. Mina naglar är inspirerade av vår skidresa över nyår. 

Basen är uppbyggd för att likna en snöstorm med hjälv av ett lager var av lacken OPI My Boyfriend Scales Walls, Lac Attack Beauxbaton, Essie Ballet Slippers (för att tona ner glittret) och slutligen Dollish Polish Iocane Powder. 

12 comments

 1. Väldigt annorlunda och vacker nail art, som jag gillar. :-)

  ReplyDelete
 2. Läckert! Gillar dels att du återanvänder temat och att du gjort hela nail arten med bara prickar:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Jag kände att jag verkligen inte ville missa resetemat så det passade ju bra med valfri den här veckan :)

   Delete
 3. Det blev väldigt snyggt. Gillar att du har gjort manikyren över ett glitterlack. Det glömmer jag alltid bort att man kan göra. Och jag skippar gärna vinter och hoppar direkt till sommar ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Det är klurigt med glitterlack ibland, sist jag skulle nailarta över precis samma Beauxbaton blev det jättedåligt för det blev liksom för rörigt. Men ibland så funkar det!

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)