Blue stone marble nails

Guess what my last Nail Challenge Collaborative post is inspired by?
Another bracelet! This one featuring a gorgeous lapis lazuli that I bought at a rock and mineral fair. The bracelet design is copied from something I've seen in a jewellery book and hence not my original design! Out of the three bracelets I've showed this past week, this was the easiest to create and coincidentally, so was the matching manicure.

I've used the water spotted technique here to create an organic pattern matching the colours of the gemstone.
Polishes used: Barry M Indigo, OPI My Boyfriend Scales Walls and OPI Goldeneye


På svenska:
Gissa vad min sista design i vårt smycketema inspireras av? Ett till armband! Den här bygger på den vackra stenen, en lapis lazuli som jag köpt på stenmässan i Västerås. Armbandets design är kopierat av något jag sett i en smyckesbok och alltså inte något jag kommit på. Av de tre armband jag visat den senaste veckan är den här det enklaste att skapa, och som av en händelse var manikyren också den enklaste.

Jag har använt "water spotted" tekniken där man droppar lack i ett glas och sen använder hårspray för att skapa ett organiskt mönster. Färgerna matchar jag förstås till stenen.5 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)