Pink and blue mix and match nails

Hope everyone is enjoying the late summer weather! Finally we are getting some warmer temperatures here in Stockholm and I'm really enjoying it, especially since I have next week off from work!
To go with the summer weather, how about some bright nail art? I created this design on top of my jelly sandwich seen in this post. I simply added some dots to some nails and stamped the rest with MoYou London Bridal plate 06. Polishes used: L'Oreal Miss Pixie, ILNP Metropolis, KIKO 618 and Orly Bubbly Bombshell


På svenska:
Hoppas alla njuter av det fina vädret! Jag gör det definitivt, särskilt som jag har ledigt från jobbet nästa vecka, vilken timing!

Vad passar bättre än glada färger till fint väder? Jag skapade den här nail arten över min jelly sandwich som jag visade i det här inlägget. Jag gjorde prickar på en del naglar och stämplade på resten med MoYou London Bridal platta 06.

10 comments

 1. Otroligt snyggt! Du är så bra på att stämpla, har du gjort nån guide eller tutorial till stämpling nån gång?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack snälla! Det har jag inte gjort, bara en guide för dekaler men då måste man ju liksom redan lyckats med stämplingen... Brukar tänka att det finns så många tutorials redan men självklart kan jag göra en också :-)

   Delete
 2. Detta var riktigt fint, ska även testa att stämpla med mitt mirror-KIKO :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! De stämplar jättefint, har halva kollektionen bara för det ;-)

   Delete
 3. Superfin manikyr fina färger du valt. :-)

  ReplyDelete
 4. Jätte snyggt och lacken är ju i fantastiska nyanser

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)