Red, white and black skittlette nails

Another mixed look from me!
I'm clearing out my vault this summer, I've not been home much so my nails have for the most part sported one colour at the time. Currently I'm doing my annual silver course, fingers crossed my nails won't take too much of a beating (even though it's almost unavoidable...).

This manicure was initially created for the Nail Challenge Collaborative when we were recreating members manicures. Since I just couldn't get it to look anything like my inspiration I rejected this one after a whole lot of struggle. Still, it's a good enough manicure that deserves a better destiny than to wither away in a folder on my computer.Polishes used: Nordic Cap NP12, OPI My Boyfriend Scales Walls, OPI I Don't Give a Rotterdam, OPI Cajun Shrimp and Mundo de Unas Tulip


På svenska:
En annan mixad manikyr från mig!

Jag städar ur mitt lilla arkiv nu i sommar, jag har varit borta mycket och inte hunnit bära nail art utan har för det mesta bara haft en färg i taget. Just denna vecka går jag på min årliga silversmideskurs så det är bara att hålla tummarna för att naglarna överlever (det är typ omöjligt att ha fräscha och hela naglar i smedjan...).

Manikyren jag visar idag skapades från början för Nail Challenge Collaborative när vi återskapade medlemmars tidigare manikyrer. Jag var inte nöjd då, pga att manikyren inte alls liknade förlagan, hur mycket jag än gjorde om gång efter annan. Trots det är det ju inget direkt fel på manikyren så ett bättre öde än att ligga kvar i en mapp i datorn förtjänar den allt.

6 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)