40 Great Nail Art Ideas - Grey + Colour

Today I'm curled up in the sofa with a large mug of tea looking at the rain pouring down outside. I feel like my nail art is quite appropriate for a rainy day!
For this weeks 40 Great Nail Art Ideas I got the pattern fishbraid to go with our colour combination of grey + colour. I really wanted a mustard like tone to go with my greys to get a nice and autumnlike colour scheme but it turns out I don't have one. The next best thing was Papaya Punch orange by China Glaze.

Just like the fish scale manicure I did a few months ago I feel like the fishbraid is a style that was semi-popular a few years back but have since been forgotten. I like that it's part of this challenge so it get a little more attention again. It is both quite visually striking and easy to create. What more could I ask for?Polishes used: China Glaze Papaya Punch, Sally Hansen Wet Cement and Nordic Cap NP12 (mixed with Wet Cement to create a dark grey colour) and Barry M Matte Top Coat


På svenska:
Idag sitter jag uppkurad i soffan med en stor tekopp och tittar på regnet som faller. Brr! Mina naglar tycker jag funkar riktigt bra till ruggigt höstväder.

Den här veckan fick jag fiskbensmönster som tema i utmaningen 40 Great Nail Art Ideas. Det kombineras med veckans färg som är grått + färg. Jag ville verkligen ha en härlig senapston till mina gråa nyanser men det visade sig att jag visst inte har någon sådan. Istället fick det bli Papaya Punch av China Glaze.

Precis som den fiskfjällsmanikyr jag gjorde för ett par månader sedan känns det som att fiskbensmönstret är en stil som var lite halvpopulär för ett par år sedan men har sen dess glömts bort. Det är jättekul att den dyker upp i den här utmaningen tycker jag så jag kan återupptäcka stilen! Hade nog aldrig kommit på att jag borde göra en annars. Fiskbensmönstret är ju både visuellt snyggt och enkelt att ordna. Vad mer kan man begära?9 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)