Discreet Snowflake Nail Art

Merry Christmas to all my fine readers!
Today I have a blog post with the first nail art I wore for my new job. As you can see I started discreetly with an almost french like look. In theory I like this style as a contrast to my more colourful style!

Sadly I had issues with the rhinestones falling off throughout. I first applied them in my top coat but then they fell off right away. Then I use nail glue and while it was a little better it wasn't good enough. I lost like half of them during a day doing office work. These rhinestones are dulled when you add top coat over them so I'm not sure how I will wear them in the future. Any tips would be highly appreciated!

Hope you have fine Christmas eve, with or without celebrations!Polishes used: Essie Ballet Slipper, Estessimo Tins The Notes from Heaven, Estessimo Tins Étoile and Mundo de Unas White


På svenska:
God jul till mina fina läsare! Idag bjuder jag på den första nail-arten som jag bar på mitt nya jobb. Som synes valde jag att börja diskret med en nästan fransk manikyr. I teorin gillar jag den här stilen som kontrast till min vanliga lite mer färgglada.

Tyvärr hade jag en del problem med att stenarna föll av under dagen. Först applicerade jag dem i blött överlack och då ramlade de av nästan direkt. Då testade jag att applicera dem med nagelllim och de höll bättre då men inte särskilt bra ändå. Efter en dags kontorsarbete hade typ hälften ramlat bort vilket jag tycker är för många. Om man överlackar över dessa stenar så tappar de sin lyster så nu vet jag inte riktigt hur jag ska bära dem framöver... Har du tips mottages de tacksamt!

Hoppas du har en fin julafton, med eller utan firande!


7 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)