Ultrachrome Flakie Winter Manicure

By the end of today I will have worked a full week at my new job! It's been great so far and luckily no-one expects me to understand the industry I'm now in. This means I can ask very basic questions without feeling stupid.
One thing I've neglected this autumn is our Green Wednesdays so it feels great to be able to participate today! The base of this manicure is totally inspired by Sveta Sanders. I wanted to make my look extra wintery so I drew some snowflakes on it and am very happy with the results. Do check out Vacker & Underbar for more green manicures today.

This is also my second look for the Nail Challenge Collaborative's negative space theme.Without snowflakes and matte top coat.

Polishes used: ILNP Open Fields, Stripe Rite in white and Barry M Matte Top Coat.


På svenska:
I slutet på den här arbetsdagen har jag jobbat en hel vecka på nya jobbet! Det har gått bra så här långt och lyckligtvis finns det än så länge ingen som förväntar sig att jag förstår området och hur industrin fungerar. Därmed kan jag ställa basala frågor utan att skämmas vilket är väldigt skönt.

En sak jag varit dålig på i höst är att vara med på bästa Gröna onsdagen. Det är alltid kul att vara med och jag är glad åt att kunna göra det idag. Väntar för övrigt på leverans av lack jag varit tvungen att köpa efter att ha sett dem just på grön onsdag ^-^. Basen idag är väldigt inspirerad av Sveta Sanders men jag ville göra min manikyr lite extra vintrig så det blev att jag målade på lite snöflingor också. Glöm inte att kolla in hos Vacker & Underbar för flera gröna manikyrer idag.

Förutom grön onsdag är det här också mitt andra bidrag till Nail Challenge Collaboratives decembertema, negative space.


20 comments

 1. Oj oj, nu får jag ta till stora ord-det här är en av de finaste julmanikyrerna jag har sett i år. Underbar färg på glittret och så fin kombination med det gröna och snöflingorna =)

  ReplyDelete
 2. Säger också som CAnna, tar fram stor-orden...så innibaljan läckert.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! Kul att så många gillar manikyren :D

   Delete
 3. Extremt fint! :D :D :D Och kul med nya jobbet också! :D

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)