New Year's Eve Nails

Last manicure of the year should of course be appropriate for New Year's Eve!
This look is from earlier in December but I'm hoping to be able to put together something equally festive later today. Can't celebrate the end of the year with naked nails when I have drawers full of appropriate polishes, can I?

The base is pretty Manhattan Moscow Nights and then I've done a gradient with ILNP Electric Carnival. Finally I did some stamping with MoYou Mandala 05 (I've only used half of one image). The stamping sort of covered the gradient but I still like the effect! Also I'm happy to be getting some use of my ultra chrome flakies that were all in the rage last year but has since lost attention from both me and many others ^-^.

Hopefully S and I will come up with a good way to spend our New Year's Eve (last minute as always...) and I hope you do to!
Polishes used: Manhattan Moscow Nights, ILNP Electric Carnival and Barry M Gold Foil.


På svenska:
Sista manikyren för året och då ska man väl försöka med något passande för nyårsafton! Manikyren är från tidigare i december men jag hoppas kunna knåpa ihop något som är lika festligt senare idag. Inte vill man vara olackad på nyår när man har massor av roliga lack, eller hur?

Basen här är fina Manhattan Moscow Nights som jag gjort en gradient över med ILNP Electric Carnival. Sen har jag stämplat över det med MoYou Mandala 05 (jag har dock bara använt del av ett mönster). Stämplingen döljer gradienten en del men jag gillar fortfarande effekten! Dessutom är jag glad åt att få lite mer användning på mina ultra chrome flakies som var så heta förra året men som förstås glömts bort en del sen dess. Hört den förut?

Sen hoppas jag att S och jag kommer på något bra att göra ikväll på nyårsafton (i sista minut som alltid...) och självklart hoppas jag du gör det också!

8 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)