Birch Tree Nails

In my last post I promised that my next look for the Nail Challenge Collaborative would be more wintery (as our theme this month is winter).
I hope you agree that these nails meet the criteria! I googled "winter prints" and found this cute screen print from Etsy that I decided to recreate. It went alright til I got to the bird, which didn't turn out too well, but it's quite small so hopefully not too distracting ^-^.Polishes used: Essence That's What I Mint!, Black Nail Art Liner, Stripe Rite in White and DIY Red liner


På svenska:
I mitt förra inlägg lovade jag att min nästa manikyr för Nail Challenge Collaborative skulle vara lite mer vintrig (då vårt januaritema är vinter). Jag hoppas att du håller med om att dessa naglar passar bra! Jag googlade på "winter prints" och fick upp det här söta motivet från Etsy som jag gav mig på att återskapa. Det gick bra tills jag kom till fågeln som inte blev helt som jag hoppats. Men den är iaf rätt liten så stör inte för mycket ^-^.


14 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)