Black and Silver Dotticure

Today I have my first post for this month's theme in the Nail Challenge Collaborative: Winter.
It's a very broad theme that can be interpreted any which way, isn't it! I went for a very simple and safe interpretation and used the darker colours and shades we generally wear in winter as my inspiration. I'll try and be more creative for the next manicure!

The design in itself is copied from Melyne Nail Art on Instagram. She used bright summery shades for her manicure and I must admit I prefer that combination ^-^.Polishes used: OPI DS Radiance and Native War Paints Black Friday Fantasies


På svenska:
Idag har jag månadens första manikyr för Nail Challenge Collaborative och vårt januaritema, vinter. Det är ett jättegenerellt tema som verkligen kan tolkas hur som helst. Jag valde en väldigt enkel koppling och gjorde en manikyr på mörk bas. Det är ju på vintern jag och många andra helst bär mörka lack! Jag ska försöka vara mer kreativ när jag kommer på nästa manikyr för detta tema!

Designen i sig är kopierad från Melyne Nail Art på Instagram. Hon använde härliga sommarfärger i sin manikyr och jag måste erkänna att jag tycker det blev snyggare ^-^.


11 comments

 1. Jag tycker att det här blev asläckert! Har du frihandat eller stämplat mönstret? Det skulle passa fint för nyår också och det utspelar sig ju på vintern:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Emma! Jag har ritat på fri hand och använt en dotting tool för att få till mönstret :)

   Delete
 2. Wow! I thought this was a stamp at first look! It is so delicate - perfect! <3

  ReplyDelete
 3. What a great design !! Your version is very pretty !!

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)