Whimsical Stamped Nails

I'm probably not alone in having a fairly large nail polish collection and hence neglecting and forgetting about certain bottles... The other night I created a gradient with two Catrice shades, one of which I hadn't worn for at least 2 years. It was a wow-moment, it's such a perfect intense bronze gold.
Gold can easily be too yellow to look good on me but this one I really like! It was somewhat of a pain to clean up around the cuticles but well worth it as I wore this look to work for three days straight. I think I'm gonna continue to dig deep in Helmer and see what else I can re-discover!



Polishes used: Catrice Oh My Goldness!, Catrice ARTful Red and Mundo de Unas Papyrus.


PÃ¥ svenska:
Jag är säkert inte ensam om att ha ganska många flaskor nagellack och därmed ibland bortse från eller till och med glömma bort vad som finns i gömmorna. Tidigare i veckan gjorde jag en gradient med två Catrice-lack varav det ena jag inte burit på flera år. Det utvecklade sig till ett riktigt wow-moment då det bortglömda lacket har den mest perfekta intensiva bronsguldtonen!

Guld kan lätt bli alltför gult men den här nyansen lutar mer åt brunt på något sätt så den är snällare. Det var förstås lite extra städning av nagelbanden som krävdes efter att ha duttat på den i flera omgångar men det var det värt då jag bar manikyren i tre dagar. Jag tror jag ska fortsätta att gräva i Helmer och se vad mer jag kan återupptäcka!

7 comments

  1. So pretty! I love the way those two polishes look together!

    ReplyDelete
  2. Very pretty ! Your gradient is beautiful !!

    ReplyDelete
  3. Insåg inte att jag inte kommenterat denna manikyren mer än på instagram. Den förtjäna dubbla kommentarer för den är verkligen fantastisk!<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, tack! Tycker själv det är rörigt när man ser samma manikyr i 3 forum och så vet man inte vart man ska kommentera :D

      Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)