Easter Nails

Happy Easter! Did you also bring out your one bottle of yellow polish for today?
In general I think I have a pretty good memory but when it comes to my stamping plates I keep forgetting what I have. Earlier this week I wanted to make an Easter look and located the a plate I knew have a bunny on it (MoYou Princess plate 09). Imagine my surprise when I then found MoYou Festive 14, an Easter plate that I bought quite a few years ago. It's quite a discreet plate, perhaps that's why I forgot I had it, but it does have a few nice designs. I decided to combine the bunny face with some decorated Easter eggs.

This is my contribution to Nail Art Sunday, which will sadly be the last one for now. I will continue to post nail art on most Sundays though!Polishes used: OPI My Vampire is Buff, Barry M Silver Foil and China Glaze Happy Go Lucky.


På svenska:
Glad påsk! Har du också letar fram den där ensamma flaskan med gult lack för att använda nu i helgen?

Jag tycker oftast jag har rätt gott minne men när det kommer till mina stämplingsplattor så glömmer jag ofta bort vad jag har i mina pärmar. Tidigare i veckan när jag skulle göra denna påskmanikyr så visste jag att jag hade en platta med en kanin på (MoYou Princess 09) men jag blev riktigt förvånad när jag därefter hittade en platta specifikt med påskmotiv! MoYou Festive 14 är iofs ganska diskret, så det är kanske därför jag glömt bort den men den har en hel del fina bilder ändå. Jag hittade ett dekorerat ägg som jag valde att använda tillsammans med kaninen.

Det här är mitt bidrag till Nail Art Sunday, tyvärr den sista som Helena håller i för nu. Jag kommer fortsätta att publicera nagelkonst på söndagarna som vanligt dock!

4 comments

 1. Men hjälp så sött, helt perfekt påskmanikyr! Jag har inte brytt mig om att köpa nån stämplingsplatta med påskmotiv, har resonerat som så att det ju i regel bara blir en påskmanikyr om året. Men det kanske är dumt, det lät ju kunna vara en platta man kan plocka fram varje år under en många år.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! Jag har tänkt likadant kring flera andra högtider men så brukar jag alltid ångra att jag inte har fler temaplattor när de närmar sig. Precis före jul köpte jag därför tre julplattor som inte kom fram i tid men som jag visste att jag nästa år skulle vara glad att jag köpt. Skulle jag köpa en ny påskplatta vet jag inte om jag skulle köpa just den jag har dock, den är som jag skrev inte så överdrivet påskig... Värt att kolla via ebay eller liknande om man inte har lust att lägga så mycket pengar?

   Delete
 2. Glad Påsk!
  Det här är jättefint och sött!

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)