Moroccan Tile Nail Art

Again today I struggle to write anything in my post.
The terrorist attack that took place in my hometown on Friday has left me scared and upset. No one I know was immediately affected but at the same time we are all affected and hurt. Nails feel a bit pointless at this time even though painting can be a nice distraction.Polishes used: Models Own Fizzy Cola Bottles, Barry M Gold Foil, Orly Sweet Peacock and Mundo de Unas Papyrus.


På svenska:
Återigen har jag svårt att hitta ord för mitt inlägg. Idag beror det dock mer på vad som hände i Stockholm i fredags än någon generell skrivkramp. Jag känner mig upprörd och rädd så här två dagar senare. Ingen jag känner drabbades direkt av attentatet men samtidigt känns det som vi alla har drabbats. Naglar känns i sammanhanget lite trivialt, men det kan samtidigt vara en trevlig distraktion av måla. Jag hoppas du som läser mår bra efter omständigheterna <3.

5 comments

 1. So sorry for what's happened, I can understand your feelings.
  Your nail art is beautiful.

  ReplyDelete
 2. Jag håller helt med, kändes konstigt att blogga efter en sån händelse:( Men livet måste ju gå vidare och att gå runt och hänga med huvudet konstant är ett dåligt sett att hantera en kris. Självklart ska man alltså bära vackra naglar! Det här var otroligt läckert!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Och jag håller med dig. Det känns dock som ett lite tvåeggat svärd att å ena sidan vilja gå vidare och inte tänka för mycket på det, och å andra sidan behöva behandla och bearbeta det som skett (både individuellt och mer systemiskt). Det är dock skönt att ha sett all genuin värme och kärlek som motpol, det behövs.
   Och tack!

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)