ILNP Sweet Pea Nail Art

In contrast to the fairly dark gradient I showed earlier this week, today's nail art is more discreet.
ILNP Sweet Pea is a very gentle pink that I think no one could have anything against but which is still eye catching with its holo glitter. A polish I think will appeals to both regular nail polish users and those of use that have a more extended stash. The only thing I disliked about it was that it was very sheer so I had to do 4 coats to get decent coverage. Whenever I wear that many coats I tend to get some shrinkage from the top coat and so also here. A little annoying so I might layer this the next time to prevent the balding tips.



Polishes: ILNP Sweet Pea and Barry M Silver Foil


PÃ¥ svenska:
Som kontrast till den mörka och färggranna gradienten jag visade tidigare i veckan kommer här en ljus och diskret historia. Jag bär ILNP Sweet Pea som är en riktigt snäll rosa som är svår att ogilla och som blir mer intressant på grund av dess holo-glitter. En färg som med säkerhet tilltalar många "vanliga" nagellacksanvändare som kanske inte vill sticka ut så mycket.

Det enda jag ogillade med Sweet Pea var att det var skirare än jag trott så det krävdes hela fyra lager för att få det täckande på mina naglar. När jag bär tunna jellylack som det här så upplever jag alltid ett visst mått av krympning när jag lägger på överlack och så också här. Det är faktiskt rätt störande när man ansträngt sig och målat alla dessa lager så det blir nog att jag testar att lägga det över ett rosa krämlack nästa gång för att se om jag då slipper krympningen.

6 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)