ILNP Valentina Rose Nail Art

I picked up some new ILNP polishes recently and surprised myself by getting Valentina, a sheer layering polish.
In general I prefer my polishes more opaque but got seduced by some swatches so decided to add it to my cart. I'm glad I did as it's a great looking polish! As it was a group buy with a discount code, it was also quite affordable, which is always a win for us international shoppers ^-^.

Whenever I layer polish, which is not often, I'm always wondering how the polish would look by itself and if the layering was really worth it. Here I did two coats of my base polish + two coats of Valentina. Might very well be opaque by itself in four coats!




Polishes used: Essence Let's Get Lost, ILNP Valentina, Mundo de Unas Black and KIKO 295


PÃ¥ svenska:
Jag köpte ett par nya ILNP-lack nyligen och förvånade mig själv med att vara sugen på Valentina, ett rätt skirt lack ffa gjort för att läggas på andra lack. Jag tycker egentligen inte så mycket om layeringlack då det känns lite omständligt men jag är glad att jag ändå köpte det. Det är ett finfint lack och unikt i min samling. Då jag dessutom köpte det som en del i en sambeställning med en rabattkupong så blev det riktigt billigt också. Inte ofta det är det nu för tiden med en dyrare dollar samt ständigt ökande fraktkostnader! Den här seriestrippen från Adam Ellis har jag svårt att relatera till, tycker ofta att frakten är lika dyr som varan jag köper...

Här bär jag två lager av min blåa grundfärg och så ytterligare två lager av Valentina. Mycket möjligt att lacket blivit täckande på egen hand på fyra lager, värt att testa nästa gång.

5 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)