Purple Heart Nails

Do you have a distinct favourite colour? I don't and I don't know many people that do. One exception is my mother who adores purple and will pick it over any other colour. Naturally I always think of her when I wear purple nails such as these!
This is more or less the same design I did in my Valentine's Day nails, which can be seen here. I think I like that design better as the colours are more interesting, this one has the same base on all my nails (Sweater Dress from Native War Paints) since I happened to wear that polish and wanted to make it more fun and interesting than it was on its own.

Sweater Dress was honestly a bit of a disappointment to me, it required three coats and was not very easy to apply since it was streaky and dried too quickly. On the nail it looks a little more dull and somber than I had hoped (my pictures photographs it more interesting than it is, in my opinion) and only in direct sunlight did I really enjoy it.Polishes used: Native War Paints Sweater Dress, Crows Toes Cheshire, OPI You're such a Buda-Pest, KIKO 497, Stripe Rite Gold Glitter and Stripe Rite Gold.


På svenska:
Har du en klar favoritfärg? Det har inte jag och jag vet inte särskilt många som har en färg så där uttalat. Det har dock min mamma som älskar lila över alla andra färger. Naturligtvis tänker jag på henne när jag bär lila naglar såsom här.

Den här manikyren är mer eller mindre samma som jag visade vid alla hjärtans dag (här hittar du det inlägget) fast i andra färger. Gillade nog den rosa-röda varianten bättre vilket kan bero på att jag här har samma bas på alla naglar (Sweater Dress från Native War Paints) som jag bar innan och beslutade mig för att pigga upp med lite nail art.

Sweater Dress var i ärlighetens namn något av en besvikelse. Det krävdes tre lager för att få den täckande och den var lite svårmålad, blev randig och torkade alldeles för fort. Väl på naglen så var den lite dammigare och tråkigare än jag velat ha (på mina bilder tycker jag lacket ser roligare ut än vad jag upplevde det i verkligheten) och det var egentligen bara i direkt solljus som jag verkligen trivdes i lacket.

2 comments

 1. Gosto de unhas assim, essa ficou muito legal mesmo.

  Bjim...
  >>blog Usei Hoje<<
  Instagram | Twitter | Fan Page

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you, please comment in English so I understand what you are saying :)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)