Pink Plaid Gel Nails

Hello Blog Readers! I'm back from another quiet and offline week ready to show you the manicure I have been wearing all week long.
My favourite everything S turned 30 this week and we went to Paris to celebrate. As I was wearing this manicure all week, I decided on a simple tartan/plaid print for all my nails apart from my thumbs. The thumbs got a perfectly tailored motif as I found a plate with the text "Happy Bday" (MoYou Happy Birthday 2) as well as a plate with the Eiffel tower (BM-419) on it!

Paris was excellent for 2 days and then quite terrible as S got food poisoned so I don't see us coming back there anytime soon. My family actually has a bit of a history of misfortunes in Paris so this just added to that...
Polishes used: Pink Gellac Lovely Pink and Essie Good as Gold


På svenska:
Hej bloggläsare! Jag är tillbaka igen efter ytterligare en tyst vecka offline. Med mig har jag manikyren som jag burit hela denna vecka. Min S fyllde 30 i veckan så vi åkte till Paris för att fira. Då jag skulla ha manikyren inte bara den helgen så fick det bli ett diskret rutigt mönster på alla naglar och så lite mer festligt/specifikt på tummarna. Där hittade jag superbra motiv när jag bläddrade bland plattorna. Texten "Happy Bday" kommer från MoYou Happy Birthday 2 och det lilla Eiffeltornet (som inte är så litet utan är längre än min tumnagel...) är från Bundle monster BM-419.

Paris var jättefint i två dagar och sen rätt hemskt då S blev matförgiftad så vi lär inte återkomma dit någon gång i närtid. Min familj har alltid haft otur när det kommer till Paris och åkt på både den ena och andra åkomman där så det är kanske lika bra att ge upp och hålla sig till London framöver.

2 comments

  1. Jättesnyggt verkligen! Rutorna är jättefina och tummen är ju helt underbar! Vad trist att han blev matförgiftad. Jag har bara varit i Paris en gång och det var för ca 15 år sen men jag tyckte att det var underbart, jag vill gärna åka tillbaka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack så mycket Emma! Får hoppas det bara är i min familj man har otur med Paris för det är på många sätt en härlig stad :)

      Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)