31 Day Challenge 2018: Day 18, Half Moon Nails

Time for the half moon prompt of the 31 Day Challenge. I struggled a lot with this manicure and actually ended up having to redo it three times from scratch! I knew I wanted to use the triangle pattern from MoYou Minimalist 03 but my execution was far from flawless. In the end I'm not sure I'm loving it but at least it's no catastrophe.
31 Day Challenge: Day 18, Half Moon Nails stamped with MoYou Minimalist 03
My weekend has been pretty dull otherwise. I thought on Thursday that I overcome my cold with ease only to realize it had barely started. I've spent the last two days sneezing and coughing like crazy. Only now am I beginning to feel a bit like myself again.
31 Day Challenge: Day 18, Half Moon Nails stamped with MoYou Minimalist 03

31 Day Challenge: Day 18, Half Moon Nails stamped with MoYou Minimalist 03

31 Day Challenge: Day 18, Half Moon Nails stamped with MoYou Minimalist 03

Polishes used: OPI Keys to My Karma, OPI Honk if You Love OPI, MoYou London White Knight and Wet'n'Wild Matte top coat


På svenska:
Dags för halvmåneinspirerat i den stora utmaningen. Jag hade stora problem med den här manikyren och fick faktiskt göra om den från grunden hela tre gånger. Jag visste att jag ville använda det här triangel-mönstret från MoYou Minimalist 03 men ingenting gick riktigt vägen för mig. I slutändan är jag inte helt såld på hur det blev men det är ju i alla fall ingen katastrof...

Min helg har för övrigt varit trist. Jag trodde i torsdags att jag kommit lindrigt undan med förkylningen men det visade sig att den sparade sig till helgen istället. Jag har därför spenderat de senaste 2 dagarna med att nysa och hosta och snyta mig. Först nu börjar jag känna mig som människa igen.No comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)