31 Day Challenge 2018: Day 8, Metallic Nails

We are entering the second challenge week and can look forward to some rainbows and gradients coming up, but first the metallic themed day.
31 Day Challenge: Day 8, Metallic Gel Nail Art
I often struggle to come up with something for this prompt, and so also this year. I checked my little archive and decided to publish a gel look I wore on my last vacation week. It features a metallic-esque blue gel from Madam Glam, Better than a Sapphire together with a metallic China Glaze polish that I use for stamping. As I wore this look while attending a silversmithing course we have an additional metallic touch point.
31 Day Challenge: Day 8, Metallic Gel Nail Art

31 Day Challenge: Day 8, Metallic Gel Nail Art

31 Day Challenge: Day 8, Metallic Gel Nail Art

Polishes used: Gelish The Dark Side, Madam Glam Better Than a Sapphire and China Glaze Blue Bells Ring


På svenska:
Vi är nu inne på andra veckan i den stora utmaningen och kan se fram emot lite regnbågar och gradienter de kommande dagarna, men först så är det som vanligt metalliska naglar. Jag har alltid problem med den här dagen och så också i år. Jag kollade mitt lilla arkiv och hittade en manikyr jag tyckte var passande nog, som jag bar min sista semestervecka. Den består i ett nästan metallikt blått gellack från Madam Glam, Better than a Sapphire tillsammans med ett metalliskt China Glaze som jag stämplat med. Då jag faktiskt bar denna manikyr när jag gick en kurs i silversmide så har vi ju ytterligare metalliska teman att spela på...

Resten av förmiddagen kommer för mig spenderas med att se slutdebatten för valet som SVT körde igår. Jag är inte särskilt politiskt intresserad men tycker som så många andra att det i år är särskilt viktigt att sätta sig in i frågorna och därefter göra sin röst hörd i valet. Glöm inte att göra detsamma!


2 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)