31 Day Challenge 2018: Day 19, Galaxy Nails

For this years galaxy prompt I created a rather standard galaxy nail design. I wanted something that I could easily pull off on both hands so I could also wear it for a few days. I'm very happy I made this choice as I am truly enjoying wearing this manicure!
31 Day Challenge 2018: Day 19, Galaxy Nails

31 Day Challenge 2018: Day 19, Galaxy Nails

31 Day Challenge 2018: Day 19, Galaxy Nails

31 Day Challenge 2018: Day 19, Galaxy Nails

31 Day Challenge 2018: Day 19, Galaxy Nails

Polishes used: Essence Jacob's Protection, Orly Sweet Peacock, Smitten Polish Out of the Darkness, OPI DS Magic and Estessimo Tins The Universe.


På svenska:
För årets galaxnaglar valde jag att göra en ganska enkel variant som definitivt inte är ny eller omvälvande. Istället prioriterade jag att göra något bärbart som skulle funka på båda händerna då jag ville kunna ha manikyren ett par dagar på alla naglar. Jag är väldigt glad att jag valde att göra så för oj vad jag gillar den här manikyren. Den är både festlig och fin.No comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)