31DC2013 Day 17, Glitter

Glitter, glitter, glitter. That is open to so many interpretations. Just like most other lacquer fans I really like glitter. I decided that more bottles of glitter polish must mean more fun and pulled out three different shades. I painted them all on a plastic bag, let dry and cut out pieces of polish with my chevron scissors. Then I used top coat to apply them to a bright yellow base.

The result is better than I imagined, more glitter must equal more fun. Since this manicure does feature green China Glaze Winter Holly I'm hoping it will qualify for Green Wednesday today. Fingers crossed!

I would also like to congratulate those of you who already finished with the challenge in the stipulated 31 days! Great job! I have really enjoyed following the Swedish bloggers that I have managed to track; ColorByte, Gelic' Nail Art and My nail polish onlineColorize me seem to be at their tail too :)
Polishes used: China Glaze Happy Go Lucky, OPI Golden Eye, China Glaze Winter Holly and China Glaze I'm Not Lion


På svenska:
Glitter, glitter, glitter. Öppet för många tolkningar. Precis som de flesta andra lackmänniskor så gillar jag glitter. Beslutade mig för att flera glitterlack nog är en bra idé och plockade fram tre nyanser. Målade dem på en plastpåse, lät torka och klippte sedan till med en zick-zack-sax. Bitarna fäste jag sedan på naglarna med lite överlack.

Resultatet är bättre än jag kunnat tro så att kombinera flera glitterlack måste vara ett bra recept! Då manikyren innehåller gröna China Glaze Winter Holly hoppas jag att jag är godkänd som deltagare i Grön onsdag idag. Håller tummarna!

Måste också skicka ett stort grattis till er som redan kommit i mål med utmaningen på de bestämda 31 dagarna! Så himla bra jobbat! Har verkligen gillat att följa de svenska bloggare jag hittat som kört utmaningen; ColorByteGelic' Nail Art och My nail polish onlineColorize me verkar bara ha någon dag kvar också :)

9 comments

 1. Wow, såååå läckert. Vad duktig du är. :-)

  ReplyDelete
 2. Innan jag läste texten så förundrades jag över ditt tålamod för att sitta och tejpa för alla ränder. Sen läste jag hur du hade gjort, smart och tidsbesparande:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Min zickzacksax vill inte klippa i tejp så detta är enda vägen jag kommit på att göra chevron-manikyr :)

   Delete
 3. Gud vad smart!! Är det lättare att plocka bort också kanske?
  Klart jag godkänner dig, så snyggt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Det var tyvärr inte alls enklare att bort. Glitter är alltid glitter :)

   Delete
 4. Detta är så snyggt så jag dör.. dessutom så är jag djupt imponerad av metoden du använt för att få till glittret, jag vill också testa. :D Har ingen sån sax men det får ju införskaffas! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vilken fantastiskt fin komplimang! Tack så jättemycket! Man kan ju testa att klippa lite på frihand också om man inte har någon sax :)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)