United In Pink, Monday

This week I'm joining in on the initiative United In Pink set up by Lacky Corner and Claws In Color where we wear pink not just because pink is a great colour but as part of the Breast Cancer Awareness Month. I will start by admitting that my personal awareness is quite low, I know that you are supposed to take care and examine your breasts for any irregularities/lumps but somehow I never got round to doing it. Maybe now is the time to start?


Here is my first pink manicure, a simple swatch of the lovely foilish Barry M Christmas Pink. This polish was gifted to me by my dear friend A who went to London last year and picked this up for me. Christmas Pink was a dream to work with, it covered in one coat and has a great shimmer that made photographing it difficult.På svenska:
Denna vecka hänger jag på initiativet United In Pink ordnat av Lacky Corner och Claws In Color där vi bär rosa naglar, inte bara för att det är fint utan som en del av månaden för att uppmärksamma bröstcancer. Jag måste börja med att säga att jag bär det rosa bandet på min jacka med jag har i övrigt ingen uppmärksamhet på bröstcancer. Jag vet att man bör kontrollera sig själv regelbundet för att kunna tidigt upptäcka eventuella oregelbundenheter/knölar men som med mycket annat har det inte blivit av. Nu är precis lika god tid att börja som någon annan!

Min första manikyr är en enkel swatch av söta rosa Barry M Christmas Pink som jag fått från bästa A som besökte London förra året och köpte denna åt mig. Christmas Pink har finfina egenskaper, täcker i princip på ett lager och skimrar härligt.


16 comments

 1. Superfint och roligt att du är med. :)

  ReplyDelete
 2. Kul namn på lacket! Helt ok färg tycker jag.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är nästan lite provocerande :) Jul och rosa går ju ihop sådär liksom.. Gillar färgen i kombination med annat men på egen hand är den kanske lite torr..

   Delete
 3. Jättefint lack! Gillar verkligen nyansen och finishen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack, gillar verkligen hur enkel den var att jobba med!

   Delete
 4. Så himla fint lack! Och dina naglar har verkligen en perfekt längd!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack, det var verkligen snällt sagt! De har vuxit till sig lite sen jag började blogga och tror denna längd är lagom för mig :)

   Delete
 5. Fin nyans! Har inga lack av detta märke men det måste nog ändras snart!
  Å kolla brösten, det tar knappt någon tid (enklast att göra i duschen) och det kan rädda ditt liv.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack, Barry M är ju lättillgängligt om man råkar vara i England, här är det lite svårare. Asos har jag köpt från ett par gånger.
   Jag har lovat mig själv att börja nu, ska bara lista ut hur jag får in rutinen att göra det varje månad också :)

   Delete
 6. Supervackert!! Så här vill jag gärna ha ett rosa lack :)

  ReplyDelete
 7. Den här gillade jag, lite mer åt det hallonrosa. Snyggt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lacket är inte helt fel, gillar särskilt de goda egenskaperna och att det täcker på ett lager :)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)