Green and gold stampicure

I was drawn to two of my darker greens the other day. Maybe it's a coincidence or maybe I'm preparing my nails for autumn. Since I'm generally a fan of brighter shades I do hope we get to see some for Green Wednesday today!
I have layered two coats of China Glaze Winter Holly over Essence Walk on the Wild Side for a deep and glittery green base. The result requires a few coats of top coat to be completely smooth but I'd say it's worth it. I've stamped on my green base using MoYou Suki plate 04. All of a sudden I went from autumn to Christmas! I like the combination so I will curse Christmas from having stolen gold from being used with both green and red without making me have these associations!Polishes used: Essence Walk on the Wild Side, China Glaze Winter Holly and Barry M Gold Foil


På svenska:
Jag drogs till två av mina mörkare gröna lack häromdagen. Kanske är det bara en tillfällighet eller så förbereder jag naglarna för hösten. Då jag vanligen gillar mer färgintensiva nyanser hoppas jag få se en del sånt under Grön onsdag idag!

Jag har lagt två lager av China Glaze Winter Holly över Essence Walk on the Wild Side för en djupt glittrande grön bas. Winter Holly krävde ett par lager överlack för att bli helt slätt men det var det värt för mig. Sen har jag stämplat med MoYou Suki plate 04 och helt plötsligt gick manikyren från att ha varit höstig till att bli julig! Jag gillar kombinationen så jag svär lite åt julen för att den stulit både grönt och rött från att användas med guld utan att jag får dessa associationer!

7 comments

 1. Åhh sååå vackert, grönt och guld är ju en perfekt kombo. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! Gillar verkligen kombon själv!

   Delete
 2. Vackert och ger sån lyxkänsla

  ReplyDelete
 3. Mycket fint! Och jag håller med om att det är lite störigt när vissa högtider "stulit" vissa färger/färgkombinationer.. men men, jag tänker ignorera det och njuta av din guldgröna naglar såhär i augusti. :D

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)