Red striping tape manicure

Today's nail art is something I wore this summer. One of the few things I brought with me was striping tape so this manicure was sort of bound to happen! 
I already stopped by LeLack's blog and it looks like I'm not the only who have used striping tape this week. What else will we see for Nail Art Sunday today?

Since these pictures are shot away from my diy-light box (it was more than hard to work with natural light for me! Sorry about all the reflections) there isn't a picture of the polishes I used but I can tell you that the red creme is Essence Do You Speak Love? and the shimmer is Wibo Glamour Nails 3 (another Polish polish from my mother). 
På svenska:
Dagens manikyr bar jag i somras. Då striping tape typ var en av få saker som jag tog med mig så var denna manikyr liksom ämnad att ske!

Jag har redan kollat in hos LeLack och det ser ut som jag inte är den enda som använt striping tape idag. Vad mer kan vi få se på Nail Art Sunday idag?

Då jag tagit bilderna utan min lilla ljuslåda (det var sjukt svårt att fota i naturligt ljus för mig! Ber om ursäkt för alla reflektioner) så finns det ingen bild på vilka lack jag använt men jag kan slänga in informationen att den röda krämisen är Essence Do You Speak Love? och det skimriga lacket är Wibo Glamour Nails 3 (ett tills polskt lack från min mamma). 

12 comments

 1. Det här blev jättefint, stripingtejp är bra;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Ja det är kul och roligt, om man orkar sitta och pilla med tejp, det är inte alltid jag känner för det :P

   Delete
 2. Enkelt (kanske inte pillet med tejpen men det estetiska utseendet) och effektfullt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Ja, när man sitter där med de små tejpbitarna känns det inte så enkelt alltid, men det är ju inte alltid en korrelation mellan vad som ser enkelt ut och vad som var det (hej stämpling!).

   Delete
 3. Väldigt snyggt, jag gillar hur du har använt två lack som går så fint ihop med varandra.

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)