Purple skittlette with stamping and 3D bow

This week MoYou London has been running a competition on Instagram in celebration of getting 20'000 followers. I figured it would be a good chance to do some extra stamping so I created today's look for both their purple day and for Nail Art Sunday's skittlette theme.
I worked on this manicure for quite a bit since I kept messing up the stamping and the patterns I picked didn't work together. Finally this look came together the way I intended! I knew from the start that I wanted to use this extra cute bow which is my first 3D nail charm. I used super glue to attach it to the nail and look forward to seeing how it holds up.

I also really look forward to seeing more skittlettes today! It's such a versatile technique and can both be very simple and quite complex depending on what you put into it. The difficulty for me is always to balance the manicure so that it still looks cohesive. 
Polishes used: Essie To Buy or Not To Buy, OPI Russian Navy and Konad stamping polish in white


På svenska:
Denna vecka kör MoYou London en tävling på Instagram för att fira att de nått 20'000 följare. Jag tyckte det var en bra anledning att köra lite extra stämplingar och skapade därför dagens look för både deras lila dag och för Nail Art Sundays skittlette tema.

Jag jobbade ganska länge på denna manikyr för stämplingen var svår att få snygg och så valde jag fel mönster ett par gånger som inte passade ihop. Tillslut föll alla bitar på plats och jag var nöjd med manikyren. Jag visste från början att jag ville använda rosetten som är min första stora 3D accessoar. Jag använde superlim för att fästa den på nageln och ser fram emot att se hur den klarar sig!

Ser också jättemycket fram emot att spana in alla skittlettes idag! Det är en så mångsidig teknik och kan både vara enkel och ganska komplex beroende på vad du väljer att kombinera. För mig är det alltid just kombinationerna som är det svåra, att hitta en balans i de element som ska samsas i manikyren.

14 comments

 1. Åh så fint det blev! Jättefina färger ihop, blev harmoniskt och vackert. Och så rosetten som pricken över i :)

  ReplyDelete
 2. Du lägger alltid ner så mycket tankeverksamhet och tid på dina manikyrer, vilket är postivt för de är alltid urtjusiga!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack!! Ibland önskar jag faktiskt att jag inte var så villig att göra om om jag inte blir helt nöjd, lägger ofta ner lite för mycket tid på en manikyr som jag har på mig typ 2 dagar. Gjorde denna i fredags efter jobbet och den sitter kvar än, målet är iaf två dagar till ;)

   Delete
 3. Underbar nail art, som vanligt får du ihop både färger och mönster och helhet på ett lysande sätt! <3

  ReplyDelete
 4. Vilket pysslande men blev ju därefter också, mycket snyggt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! När jag väl fått ihop vilka plattor att använda var det faktiskt inte så svårt att knåpa ihop denna ;)

   Delete
 5. Supersnyggt, riktigt söt manikyr. :)

  ReplyDelete
 6. Replies
  1. Tack snälla! Jag har eg inte tänkt på denna som direkt söt men jag antar att det är rosetten som gör det ;)

   Delete
 7. Vackert! Du måste ha ett enormt tålamod för det du gör är alltid så välgjort och felfritt, aldrig att jag hade klarat av nåt sådant. Både tufft och sött på en gång, rosetten gör ju att det blir lite sött :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Jag har insett att tålamod nog är min starka sida när det kommer till nail art, jag är inte bäst på något men har ett starkt perfektionist-drag som gör att jag gör om jag inte är helt nöjd :). På gott eller ont..

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)