Shifted accent nail

At work I would say I can get really good results when working under pressure. There's nothing like a time limit to make me up my game! That is not true when it comes to nail art though. There's nothing I dislike more than having just removed my nail polish not knowing what to apply next and feeling like I should probably go to bed too.
Today's nail art is a result of just such a situation. I'm really surprised by how much I like the outcome given how short of time and inspiration I was creating it. The inspiration for the shifted accent nail comes from Instagram and this particular image. Before I added the stamping I did not like it one bit but once that got done it came together nicely.

How do you like polishing "under pressure"? 

This manicure is of course my contribution to Green Wednesday. Check out Vacker & Underbar for more greens today! Polishes used: Julie G Shark's Cove, Catrice Mermaid My Day, Stripe Rite in black and Essence Stampy polish in black.


På svenska:
På jobbet tycker jag nog att jag är ganska bra på att uppnå resultat under press. Det finns ingenting som får fart på saker som en tydlig deadline! Det stämmer inte alls med nail art för mig dock. Där ogillar jag verkligen känslan när jag precis tagit bort lacket och inte vet vad jag ska måla med härnäst och dessutom känner att jag nog borde gå och lägga mig också.

Dagens manikyr är resultatet av precis en sådan sitation. Jag är verkligen förvånad över hur mycket jag faktiskt gillar den givet bristen på tid och inspiration. Inspirationen till den förskjutna accentnageln kommer från denna bild på Instagram. Innan jag lagt på stämplingen ogillade jag stilen men när jag väl gjort den detaljen stämde det plötsligt.

Hur gillar du att lacka "under press"?

Dagens manikyr är förstås mitt bidrag till Grön onsdag. Kolla in Vacker & Underbar för mer gröna manikyrer idag.

10 comments

 1. I usually polish my nails under pressure :) My daughter always come and takes my bottles, moves the desk on which I work or asks me to do something for her...so I know the feeling. Despite this, I love the final result of your manicure, it is beautiful and the Catrice polish finish is super cool!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wow, that must be really frustrating. Painting your nails perfectly is already a struggle without someone snagging your bottles and moving the desk around :)
   Thank you for the mani-compliment :)

   Delete
 2. Jätteläckert! Du är så duktig! =) Kul att du var med!

  ReplyDelete
 3. Så snyggt :D Jag gillar inte stress alls, jag gillar att planera mina nail art's, inte kanske i detalj varje gång, men jag vill ha en vision (färgkombination eller typ av nail art tex) innan jag sätter igång. Brukar alltid googla eller pinteresta för att hitta något kul, ibland långt innan. Speciellt när jag inte har "all tid i världen" att genomföra heller, tex innan man ska sova.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, att kunna planera sina nail arts är bäst! Ogillar när man inte vet vad man ska göra men ändå känner att man borde göra något. Stressande! Jag är alltid mest nöjd med mina välplanerade manikyrer.

   Delete
 4. Läckert lack och väldigt fint med accentnaglarna!

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)