31 Day Challenge 2014: Day 20, Water marble

Nail Art Sunday again! I feel like each week is shorter than the last. 
Since I'm at day 20 of the 31 Day Challenge today it is kind of a given that I have a water marble for Nail Art Sunday. This marble is done with polishes from the coveted China Glaze OMG collection. These polishes worked like a dream to marble with! I think I've never had such a successful marble in terms of how cooperative the polishes were. If you ever struggled with marbling and happen to sit on any of these polishes, I highly suggest you give it a go^-^.


After having worn the marble for a day I upgraded it with a glitter topper, Crowstoes Cheshire. This glitter might be overshadowing the base a little much to be worn over a water marble but I enjoyed the sparklies for an extra day! Polishes used: China Glaze QT, China Glaze GR8, China Glaze TTYT

This is my marble from last year's challenge.


På svenska:
Nail Art Sunday igen! Visst känns det som att veckorna går snabbare och snabbare?

Då jag är på dag 20 nu så är det så klart en vattenmarmorering (eller säger man water marble på svenska också?) jag har att visa upp idag. Jag har marblat med lack från den populära kollektionen OMG från China Glaze. Jag tror aldrig jag haft en så bra marble-upplevelse. Lacken var så snälla och flöt i perfekta cirklar, precis som man ser i de flesta youtube-videor. Om du råkar sitta på några av dessa lack och har haft problem med denna teknik kan jag verkligen rekommendera att du testar med dessa lack ^-^.

Efter att ha burit resultatet i en dag uppgraderade jag det med intensivt glittriga Crowstoes Cheshire. Detta är kanske inte ett lack som bör bäras över en marble, då det är så tätt med glitter, men jag gillade resultatet och bar manikyren en extra dag.

Så här såg min marble ut förra året.

13 comments

 1. Otroligt snyggt! Kul att du lyckades få alla naglar så lika varandra också, det hade jag nog aldrig klarat av... Det var nog finare utan glittret tyckte jag, även om båda var fina :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Jag gjorde om ett par naglar men lacken var som sagt så snälla att det funkade riktigt bra! Håller med om glittret ;)

   Delete
 2. Sååå vackert, men jag föredrar det nog utan glitter.....säger jag som älskar glitter...hihi...;-)

  ReplyDelete
 3. Jättefint, av någon anledning så är jag som de andra och tycker nästan att den utan glitter var finast. Tror jag hade gillat ett matt glitter ovanpå mer, så hade det blivit mer balans. Dock kul att se båda varianter, är ofta jag själv gör så här också, man börjar på ett sätt, bär manikyren nån dag och sen piffar man till den och bär den lite till :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Jag tror som du att det hade blivit bättre om inte glittret varit så himla glossy och att matt överlack varit något att satsa på!

   Delete
 4. Det ser jättesnyggt ut! Jag föredrar det också utan glitter dock så man ska kunna se det vackra mönstret tydligt :)

  ReplyDelete
 5. Tack för tipset, det ska jag ta tillvara på. Nailarten är så nära perfekt en kan komma och jag föredrog den utan glitter. Vill kunna se den i all sin prakt:)

  ReplyDelete
 6. Vilken extremt snygg marbling! Sjukt impad...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack snälla! Lacken var som sagt snälla så jag fick lite hjälp på traven, brukar inte heller lyckas så här bra ;)

   Delete
 7. Finare utan glitter. Du har verkligen lyckats med mönstret. Skulle så gärna vilja bli bra på marbling.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Jag hade verkligen tur denna gång med lacken som var samarbetsvilliga :) Sen måste man ju vara villig att göra om många gånger om man vill att alla naglar ska bli lika ;)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)