31 Day Challenge 2014: Day 23, Inspired by a movie

I went extra girly, and kept with the Disney theme, for the inspired by a movie theme. Cinderella nails!
This design in inspired by a design I saw at Dutch Diana's blog nearly a year ago. I fell in love with the style so was very happy to get MoYou London Princess 07 plate for my birthday. Recreation time! 

This was my first time stamping a scenery over all my nails consisting solely of individual images. It was darn hard! Aligning all the images well and getting a coherent look took much more effort than my usual full nail designs. If you like this style I really suggest you check out Diana's blog. She's truly mastered this style.Polishes used: China Glaze Papaya Punch, China Glaze High Hopes, China Glaze Heli-Yum, China Glaze Golden Enchantment, OPI Russian Navy and Sephora by OPI Henna-thing is Possible.

This is what my movie-inspired nails looked like last year. Really loved this delicate look!


På svenska:
Jag blev visst fast i Disney-temat och himla tjejigt blev det också för filmdagen! Askungen-naglar.

Denna design är inspirerad av en manikyr jag såg på Dutch Dianas blogg för närmare ett år sedan. Jag blev helt kär i stilen och när jag sen fick MoYou London Princess 07 plattan på min födelsedag blev jag extra glad. Dags att återskapa!

Detta är typ första gången jag ger mig på att stämpla ett motiv över alla naglar som endast består av små individuella motiv. Det var mycket svårare än jag trott! Jag är van vid de motiv som täcker hela nageln vilket på något sätt känns friare och enklare att få rakt. Här är det mycket mer komponerande som ska till för att det ska stämma. Jag har lite kvar att jobba på men om du gillar denna typ av stil tycker jag verkligen du ska klicka dig in till Dianas blogg då hon typ är bäst på detta.

Så här såg mina filmnaglar ut förra året. Gillade verkligen den manikyren!

2 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)