Christmas Wreath Nails

Today I have another rather classic look that I tend to come back to. I just really like this design, it's both holiday appropriate and simple enough to do on both hands ^-^.
These are my actual nails of the day. I decided I wanted to wear something very holiday appropriate my last day in the office before Christmas. I got some compliments on them but also a comment that they would've liked to see a Santa and Elfs kind of design... You can't please everyone!

If it's not completely clear from the pictures I have painted the Christmas wreaths with a dotting tool where I have used a bunch of different greens and then finally topping it off with some red "berries" and a bow. I was wishing when I did these that I had small red circle glitter instead, I think that could've made it even nicer but you can't have every nail art item when you only have one Helmer!Polishes used: FUN Lacquer Green Foliage, OPI My Vampire is Buff, KIKO 423, KIKO 391, China Glaze Running in Circles, China Glaze Winter Holly and China Glaze Cranberry Splash


På svenska:
Idag har jag en till sån där manikyr som jag återkommer till. Gillar verkligen den här kombinationen och kransen är både festlig och väldigt enkel att göra. Det här är dessutom den design jag har på naglarna just nu. Jag ville ha något juligt sista dagen på kontoret för året och tyckte detta passade. Fick ett par positiva kommentarer men också någon som gärna hade sett tomtar istället. Man kan inte få alla nöjda eller vad säger ni?

Om det inte är helt uppenbart från bilderna så har jag alltså använt dotting tools för att göra julkransarna. Ett gäng gröna nyanser och så bara att pricka på, pricken över i är de avslutande röda prickarna och den lilla rosetten (som är gjord med en tunn pensel). När jag gjorde dessa kom jag på att det nog blivit än bättre om jag haft små runda glitter i rött men just den detaljen hade jag inte att tillgå i Helmer så det fick bli prickar ändå.

4 comments

  1. Jag tycker att det blev supersnyggt! Jag tänker spara en bild för framtida inspiration för även om jag inte kommer göra nåt liknande i år så kommer det ju fler jular:)

    ReplyDelete
  2. Tack så mycket Emma! Jag har gjort en midsommarvariant nån gång också så den kan komma till användning än tidigare ;)

    ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)