ILNP Metropolis Snowflake Nails

As I'm writing this post I'm enjoying watching the snow outside my window, it's falling in that extra pretty way, lots of large flakes which are slowly making their way to the ground. What better setting for posting this snowflake nail art?
If you're a long time reader of my blog you might remember that I posted a very similar look two years ago. This time I picked a different Ultrachrome Flakie from ILNP, Metropolis instead of Open Fields, but other than that it's the same.

As soon as I'm done publishing this post, I'm hoping to brush off one of my more dormant hobbies today, calligraphy. Unlike nail art, which I somehow almost always make the time for, calligraphy somehow never makes the cut. I'm hoping that I can change that and sit down and write some gift tags and Christmas cards today. Wish me luck!Polishes used: ILNP Metropolis, ILNP Fame and Barry M Matte Top Coat


På svenska:
När jag skriver det här inlägget så fallar snön utanför fönstret på ett sånt där extra vackert sätt. Perfekta stora flingor som sakta rör sig neråt. Vilken bättre inramning kan man önska sig när man ska visa naglar med just snöflingor på? Om du har gott minne och läst min blogg länge så kanske du kommer ihåg att jag publicerade en mycket liknande manikyr för två år sedan. Den här gången valde jag en av de andra Ultrachrome Flakie-lacken från ILNP, Metropolis istället för Open Fields, men i övrigt så är det ju samma manikyr.

Idag så hoppas jag sen ha tid att öva lite kalligrafi. Det är en av mina mindre aktiva hobbys, jag gillar det men tar mig sällan tid att verkligen öva och skriva. Det är lite lustigt för nagelkonst tycker jag mig minnsann alltid ha tid för... Förhoppningsvis får jag ihop de julkort och paketetiketter som jag planerat.

6 comments

 1. Väldigt fint både i den här varianten och med grönt :)

  ReplyDelete
 2. Helt underbar manikyr! Jag tycker så mycket om snöflingor på naglar, ett av mina absoluta favoritmotiv! Är flingorna stämplade?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Emma! De är faktiskt handmålade :) Har inte så många plattor med snygga flingor så brukar faktiskt öva lite på det varje år.

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)