Folklore Bird Nail Art

You know when you're just gonna do your nails real quick and then two hours later the background movie on Netflix is over but the nails are still not done?
That's kind of what happened here. I was just gonna do a quick design but also wanted to do some advanced stamping so naturally it was far from quick. In the end I like the folklore style of this design (patterns from MoYou Animal 12) but it took all day!

I must also apologize for my irregular schedule lately. My aim has always been to publish two posts per week, usually on Wednesday and Sunday but the past few months I've been very irregular as I've had lots going on. My goal is to get back to my regular schedule soon but it might be that it won't happen for yet another month or two. We'll see, and I hope you stick around ^-^!Polishes used: OPI My Vampire is Buff, MoYou Coral Crush, MoYou Electric Sky and MoYou Skin Silk


På svenska:
Du vet när man bara ska fixa naglarna lite snabbt och två timmar senare är Netflix-filmen över medan naglarna fortfarande kräver mer jobb? Det var precis vad som hände här. Jag skulle bara fixa en liten snabb design men ville samtidigt göra avancerad stämpling så naturligtvis gick det allt från snabbt. I slutändan är jag nöjd med den folkloriska stilen (mönstret är från MoYou Animal 12) men det tog typ hela dagen!

Sen måste jag också be om ursäkt för att jag är så oregelbunden i mina inlägg just nu. Min målsättning har alltid varit att publicera två inlägg i veckan men de senaste månaderna har jag varit dålig på det då det varit mycket på gång runt mig. Mitt mål är att komma tillbaka till regelbundna onsdags- och söndagsinlägg men vi får se när jag lyckas med det, det kan komma att dröja ytterligare. Jag hoppas att detta inte är något som stör dig som läsare.

9 comments

 1. Haha ja, jag känner igen det lite helt klart, men manikyren blev riktigt söt! Jag blev lite glad över att du också bakgrundskollar på film, jag inser ju att det inte bara är jag men bland mina vänner brukar mitt bakgrundskollande på tv vara lite unikt. Jag brukar säga att jag inte är den bästa att ge råd om huruvida en tv-serie är bra eftersom min medvetandenivå kring tv-programmet ofta är ganska låg och jag därmed har hög tolerans för låg kvalitet:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Emma! Vet inte hur många serier och filmer jag sett så där lite i bakgrunden :D. Blir god utnyttjandegrad av Netflix-kontot kan man säga ;) Endast Cable Girls måste jag verkligen koncentrera mig på, då den är på spanska!

   Delete
 2. Haha vad roligt att du nämner den serien! Jag beklagade mig faktiskt för mina kompisar på bokcirkeln för två dagar sen just över Cable Girls, jag ville se den men orkade inte med att den var på spanska eftersom det krävde så mycket mer fokus.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lol! Jag brukar se den när jag flyger för då kan jag ändå inte göra så mycket annat, blir dock lite svårt att följa då jag inte flyger så där värst ofta... Va kul med en bokcirkel, det är något jag alltid tänkt att jag velat vara med i :)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)