Sage Green Dotticure

For the first time in a while I'm actually scheduling a post and I must say it feels great to be in control ^-^.
Today I have a manicure inspired by some lovely cups with a Marimekko pattern on them. I don't know where I came across the inspiration picture but it seems this design is not readily available, at least not outside of Japan. The dotted Marimekko pattern is called Puketti and it's one I've not seen before but it was meant to be translated into nail art, wasn't it? All you need is three shades that match and two dotting tools. I forgot to include it in my polish-pic but I also used matte top coat here.Polishes used: OPI Mermaid's Tears, OPI My Boyfriend Scales Walls and OPI Unfor-greta-bly Blue


På svenska:
För första gången på länge sitter jag och skriver ett inlägg i förväg. Det känns bra att ha framförhållning måste jag säga ^-^. Dagens manikyr är inspirerad av några söta koppar med ett Marimekkomönster på.

Jag vet inte säkert vart jag såg inspirationsbilden men verkar som att kopparna är svåra att få tag på, i alla fall utanför Japan. Mönstret från Marimekko heter Puketti och jag har inte sett det tidigare, men det är som gjord för att bli nagelkonst. Det krävdes bara tre lack i passande färger och två dotting tools. Väldigt smidigt. Har här också använt matt överlack som jag visst glömde att ta med i min lack-bild.

6 comments

 1. Det blev jättefint! Schemaläggningsfunktionen är grym, jag är så glad att den finns!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Emma! Jag var så duktig på att schemalägga tidigare men det senaste året har jag helt tappat bort den goda vanan..

   Delete
 2. Vilken härlig manikyr!
  Älskar schemaläggningsfunktionen. Nästan alla mina inlägg är schemalagda :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Ina! Så brukade jag också jobba, får se om jag kommer tillbaka till den rutinen :)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)