Pink Gellac Marvelous Blue Nail Art

Today I have the nail art I wore for New Year's Eve to show you!
As you can tell from the bottle I'm holding, this is another gel design. As my nails have been breaking and peeling more than usual lately I decided to protect them a bit under some long lasting nail art. The holo glitter is again my favourite loose glitter that I've been wearing a lot lately and the stamping is from MoYou Fashionista plate 5.

Now I need to do some packing as I'm going skiing for the weekend! I'm excited but wish it didn't require so much gear, planning ahead and getting up early...Polishes used: Pink Gellac Marvelous Blue and Color Club Harp On It


På svenska:
Idag har jag min nyårsmanikyr att visa upp! Som synes på nagellacksflaskan jag håller i är denna manikyr också gjord i gellack. Mina naglar har varit extra svaga, gått sönder och skivat sig så ville skydda dem under ett hårt lager gel. För mig fungerar det ofta riktigt bra.

Här har jag kombinerat en jeansblå nyans med mitt favorit pigment som jag gnuggat in i gellackets klistriga yta. Naglarna som är stämplade har jag istället tagit bort den ytan innan jag stämplade, och stämplingsplattan är MoYou Fashionista 5. Nu måste jag stänga av datorn och packa då vi ska åka skidor i helgen. Det ska bli jättekul men önskar verkligen att det inte krävde så mycket prylar, planering och gå upp tidigt ^-^-

3 comments

 1. Riktigt snyggt och festligt, perfekt för nyår! Glittret är jättefint! Minns du var du har köpt det? Det där tycker jag är den stora nackdelen med att åka bort, det är ju jättekul att resa men man får ju jobba så sabla hårt innan man åker och när man kommer hem. Och en skidresa, ja alltså då blir ju packningen så sabla tung och skrymmande!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! Glittren är från Born Pretty, produkt 40612!
   Ja, jag var inte direkt utvilad när det var dags att gå till kontoret igen ;)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)