Madam Glam Merlot Gel Nail Art

I hope you are having a great start to the weekend! I'm trying a sheet mask for the first time right now, hoping to improve/remove some of the dryness of my winter skin.
I just removed the nail art I have to show you today, I was more than tired of it! I wore these nails for a little over a week (due to work travel) and love the design (+ it's very easy to do) but unfortunately I lost some of the circle glitters after only a two days which felt very annoying. Lesson learnt, also with soak off gel polish you might need an extra coat of top coat to keep glitters in place.

The polish I'm wearing is Madam Glam Merlot and then I've added flakies on the pinkie, a water decal from Milv on the ring finger and finally some circle glitters on the other nails.På svenska:
Jag hoppas du har en fin start på helgen! Jag testar en "sheet mask" för första gången just nu (vad heter det på svenska?) och hoppas därmed vara mindre torr i ansiktet ett par dagar framåt. Naglarna jag har att visa då, de har jag precis tagit bort.. Var så trött på den här designen då jag burit den i över en vecka (reste i tjänsten).

Alltså egentligen tycker jag manikyren är superfin (och lätt att göra) men tyvärr så lossnade ett par glitter redan typ dag 2 så jag fick gå i en vecka med en mindre än perfekt manikyr. Grrr. Tydligen behöver man alltså två lager överlack över glitter även om man har gellack. Får försöka komma ihåg det till nästa gång. Det lila lack jag bär är Madam Glam Merlot och sen har jag dekorerat med flakies på lillfingret, en vattendekal från Milv på ringfingret och de redan nämnda glittren på övriga naglar.

6 comments

 1. Fantastiskt snyggt, du är grym på nail art! Tråkigt att glittren inte höll så bra men på dina bilder ser det ju i alla fall underbart ut. Har uppdaterat mitt inlägg nu och creddat dig för inspirationen till min lilaguldiga skittlete. Så du vet:)

  ReplyDelete
 2. Jag hade lätt kunnat bära den manikyren i en vecka! Supersnygg :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Helena! Höjden av komplimang när en nagellacksgalning kan tänka sig att bära manikyren en hel vecka :P

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)