Marimekko Nails

Sunday and new nails! This nail art is inspired by one of my favourite Marimekko prints.
Lumimarja is a print I can't resist! I have bought fabric with this print in a number of colours. It is just so pretty! When I'm checking out the website right now I feel inspired to make something with the fabric I have stored away. A good Sunday project?

I used thinned out acrylic paint to paint the stems and branches for this design. Unfortunately my pictures make it seem like the branches are a bit transparent but that's just my macro lens speaking. It emphasizes all those things you can't see in real life. On top of the branches a number of dots, these are done with regular nail polish. I also feel tempted to do this design in a different colour now, something spring-inspired!Polishes used: Sally Hansen Wet Cement, Catrice Milky Bay and China Glaze Highlight of my Summer


På svenska:
Ny söndag och nya naglar förstås. Dagen till ära har jag en design inspirerad av Marimekko. Lumimarja är ett av mina favoritmönster, jag har köpt detta tyg (mest stuvbitar) i typ alla färger jag kommer över. Det är bara så snyggt! När jag kollar på webbsidan nu blir jag sugen på att sy något med någon av tygerna jag har liggande. Kanske kan bli söndagens projekt?

Jag använde uttunnad akrylfärg för att måla de tunna svarta linjerna över naglarna. Tyvärr så ser det ut som de är lite halvtransparenta då jag fotar med ett makroobjektiv som förstorar allt, så såg det inte ut i vanligt ljus och utan förstoring. Sen prickar på det förstås, med helt vanligt nagellack. Blir lite sugen på att göra en liknande design nu fast i vårfärger, visst får man börja hoppas på våren nu?

2 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)