Saint Patrick's Day Nails

Saint Patrick's Day barely exist in Sweden, but I'll take it as an excuse to show these green clover nails!
Green Clover Saint Patrick's Day Nails
I have used the same technique as I showed last week for my marble nails, but the colours blended more here giving it a very different look. The clover pattern is painted with a thin brush, using KIKO 533 (same as on my pointer and pinkie). I am so smittened with 533 and how pretty it is, why don't I wear it every day?
Green Clover Saint Patrick's Day Nails

Green Clover Saint Patrick's Day Nails

Green Clover Saint Patrick's Day Nails

Green Clover Saint Patrick's Day Nails

Polishes used: Catrice Milky Bay, KIKO 389, KIKO 441, KIKO 391 and KIKO 533


På svenska:
Ja, Saint Patrick's Day är kanske inte så stort i Sverige men jag använder det som en ursäkt för att visa den här gröna manikyren med klövermotiv!

Jag har använt samma teknik som jag visade förra veckan i min marmorerade design, men färgerna här var mer lika och så har de blandats mer vilket gör att resultatet ser väldigt annorlunda ut. Klövern är målad med en tunn pensel och KIKO 533 (samma som på pek- och lillfinger). Jag blev så kär i 533 när jag bar denna manikyr, det är ett så himla fint lack! Varför använder jag inte det typ varje dag?

2 comments

  1. Det här blev så läckert! Håller med om 533 för övrigt, otroligt snygg, ångrar att jag inte köpte den när jag var i Italien. Fast iofs, tveksamt om den fanns då, hade jag sett den hade jag nog köpt den.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack Emma! Alltså, vissa lack är så mycket finare på nageln än i flaskan också, så ibland lämnar man fina lack kvar i butiken utan att förstå vad man missar. Detta köpte jag efter att ha sett hos Claws in Color som var väldigt förtjust och fick mig att bege mig ut på jakt ;)

      Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)