Holographic gradient

Isn't it typical that the sun decides to show the day after you take of your holographic polish? I wore this manicure earlier this week and of course never had the pleasure of seeing it in the sun. This is one of the reasons I'm not head over heels with holographic polishes. I never manage to wear them under the right circumstances.

My holo gradient was still a nice manicure that I enjoyed wearing. Hope you like it for today's Nail Art Sunday.

Polishes used: Color Club Harp on it and Color Club Eternal Beauty

Since everyone likes cats I'll throw in a picture of my weekend fun. Cat-sitting! My sister's babies. This is Skrållan, an independent lady who won't be petted by just anyone.


På svenska:
Är det inte typiskt att solen kommer fram dagen efter man tar av sig det holografiska lacket? Jag bar denna manikyr tidigare i veckan och självklart såg jag aldrig regnbågarna i solljus. Det är en av anledningarna till att jag inte älskar holografiska lack. Jag lyckas sällan timea det så att jag bär dem när det är sol.

Min hologradient var fortfarande en trevlig manikyr som jag gillade att bära. Hoppas du också gillar den denna Nail Art Sunday.

Lägger med en kattbild också. Vem kan säga nej till det? Mitt helgnöje är att kattvakta min systers bäbisar. Detta är Skrållan, en svårflörtad dam.

18 comments

 1. Haha, ja solen kan verkligen va en bitch. Likadant när man väljer att lacka holo för att det är sol så går den i moln innan man hunnit fotografera :P Superfin gradient, måste testa det någongång! Och missen va ju för söt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Men eller hur! Enda molnen kommer när man lackat klart :|
   Gradienter med holo-lack är ganska tacksamt, holoeffekten döljer ev skavanker i övergången :) Testa med än gång!

   Delete
 2. Jättefint ju! Dock är ju color club ändå rätt så tacksamma holos i jämförelse med många andra holos. På CC ser man ju regnbågar i lampljus och lite närsom. Jag har Catherine Arley och China Glazelack och A Englands som verkligen kräver sol för att det ska bli någon action.. så jag brukar inte bära dem så ofta. Min stora förälskelse (föutom nail art) är duo- och multichroma lack, de är fin jämt nästan.. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Det är sant att dessa inte är så svåra som vissa andra. Däremot håller jag med om att duokroma lack är tacksamma i alla ljus och dessutom så snygga!

   Delete
 3. rofl. sun is such a rare guest in my city, so I don't even try to catch it =)))

  nice mani! =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lol. Sounds like you're even worse of then me :) Thanks!

   Delete
 4. Vilken fin gradient! Men det är lite tråkigt med hololack i Sverige. När jag bodde i Australien tyckte jag om det väldigt mycket för då var solen ju nästan alltid framme.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! Även om jag inte varit i Australien kan jag tänka mig att det är perfekt holo-väder där :)

   Delete
 5. Bara så snyggt att det inte är klokt! ♥ De här två lacken finns på inköpslistan så det var jättekul att få se dem som gradient.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket!! Inköpslistan ja, den bara växer :) Användbara lack det här..

   Delete
 6. ... och klappa den underbara Skrållan från mig, om hon nu går med på det! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, hon var svår nästan hela helgen men så lagom till jag skulle gå på söndagen så var hon minsann snällaste kissen i stan :)

   Delete
 7. CC hololack är så tacksamma att jobba med, detta var en fin-fin gradient du gjort.

  ReplyDelete
 8. Åh tycker detta var helt underbart vackert, Color Clubs holon är riktigt bra

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)