Fuzzy Tweed

I was planning on joining Green Wednesday today, but I'm uncertain if it might be unfair to call China Glaze For Audrey a green polish? While wearing it I did think it leaned more green than blue but since it is supposed to be a recreation of Tiffany blue how can it be anything but blue?

The colour picker does give me juniper green and shadow green as suggestions based on the colour so perhaps it is appropriate still. What do you think, is this green?

I picked For Audrey as a base since I wanted a calm creme to work with Sally Hansen Tweedy which I got for Christmas. I know there aren't many fans of bar glitter out there but I really enjoy these polishes. I was very happy with this gift from my mother. I think it's great for nail art and hope to use it again soon!
I'm very happy with this manicure primarily because I managed to paint more or less straight lines on all my nails using a striper and no tape. This is my dominant hand, painted with my weak one! Polishes used: China Glaze For Audrey, Sally Hansen Fuzzy Coat Tweedy and Stripe Rite in black


På svenska:
Jag hade tänkt vara med på Grön onsdag idag, men jag är osäker på om det är orättvist att kalla China Glaze For Audrey för ett grönt lack? När jag bar det tyckte jag det var mer grönt än blått men ett lack som inspireras av Tiffanyblått borde väl vara blått?

Färgväljaren ger mig dock förslag som skuggrönt och enbärsgrönt så jag kanske inte är helt fel ute ändå. Vad tycker du, är detta grönt?

Jag valde China Glaze For Audrey idag för jag ville ha en lugn creme som bas för Sally Hansen Tweedy som jag fått i julklapp. Jag vet att det inte är så många som gillar strängglitterlack men jag tycker att denna typ av lack är riktigt roliga. Uppskattar verkligen denna present från mamma. Tycker den är perfekt i nail arts och hoppas kunna använda den igen snart!

9 comments

 1. Häftigt! :D Gillar stavglittret! Imponerande att du lyckades få så raka linjer också, och med "fel" hand! Har inte ens vågat mig på nail art än, men ska göra det... ska bara först...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Jag är också lite imponerad över mig själv :) tycker absolut att du ska testa! Finns ju så många roliga tekniker att utforska :)

   Delete
 2. Väldigt fint! Gillar att du höll stavglittret instängt liksom =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Jag tror det hade blivit lite konstigt annars faktiskt, typ som de velat ramla iväg :)

   Delete
 3. Jag skulle absolut kalla den grön :) Jätteläcker manikyr!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Verkar som Karin godkänt det också, Tiffany blue = grönt ;)

   Delete
 4. Jag tillhör ju minoriteten som faktiskt gillar strängglitter så det är klart att jag gillar detta:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, tänkte faktiskt på dig när jag publicerade detta :) Har sett många härliga strängglitter hos dig!

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)