Valentine Polish Week, Fuzzy Saturday

I'm really using Valentine Polish Week as an excuse to try new things. Today's nail art is definitely taking advantage of this. I can't decide if the result is still okay or if it's just too off. Can one ever really pull off the flocking powder with shapes like this?

I hope Gelic' and I won't be alone showing Valentine's nails now that we're officially past the 14th! Join in if you can. I promise to show something nicer tomorrow ;)
Polishes used: OPI Don't Know Beets Me!, OPI My Boyfriend Scales Walls, OPI Red My Fortune Cookie and flocking powders from Wibo and Essence


På svenska:
Jag använder verkligen Valentine Polish Week som en ursäkt för att testa nya saker. Dagens nail art är ett resultat av detta. Jag kan inte bestämma mig för om jag tycker resultatet är okej eller om det bara är för konstigt. Går det ens att göra lyckade manikyrer med flockingpulver?

Jag hoppas förstås att Gelic' och jag inte är ensamma med Valentin-manikyrer idag bara för att vi passerat den 14e. Var gärna med om du kan! Jag lovar att visa något trevligare imorgon :)4 comments

 1. Alltså jag gillar tanken på flockingpulver, tycker det ser häftigt ut. Men sedan vet jag att det inte är så praktiskt, är inte direkt en vattentålig nailart;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag gillar också tanken! Jag hade iofs inte på denna manikyr särskilt länge men tvättade händerna tre gånger under tiden och noterade faktiskt inte någon försämring i hur den såg ut :)

   Delete
 2. Jättekul nail art ju! Gillar tanken på söta fluffiga mjuka klappvänliga hjärtan men tänker i samma sekund på "håriga hjärtan" och det känns ju knasigt..haha.. Fast mest tycker jag att det är kul och innovativt! Testade sånt här flocking powder på helnaglar men det blev ganska fult och för mycket, gillar ideén här med accentnaglar och mindre mängder.
  Och jag hoppas också det finns någon fler som vill vara med imorrn.. haha ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Hårigt är precis den association jag inte vill ha ;)
   Får väl se om vi blir några stycken iaf!

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)