Pahlish Black Lace Elderberry again

I always take my photos in a small diy lightbox and find it terribly frustrating to manage without it. Last weekend I tried, and I don't like the result much. However I do like the nails, so I will publish these anyways. 

Additionally I wanted to show you what Pahlish Black Lace Elderberry looks like without underwear. As you might recall I wore it over a deep purple some weeks ago. The colour is brighter on its own but perhaps not as bright as in the first picture. I used three coats, and then the third picture is the most correct. Polishes used: Pahlish Black Lace Elderberry and China Glaze Riveting.

The reason I was without lightbox was, like I mentioned before, that I was cat sitting. I showed you Skrållan last week, this is my sisters other cat, Evert. In exchange for crummy nail photos I got snuggle time with this little cutie.
På svenska:
Jag tar alltid mina bilder i en liten ljuslåda och klarar mig inte utan den. Förra veckan var jag ändå utan den och gillar inte alls resultatet. Samtidigt gillar jag naglarna så jag publicerar ändå. Dessutom vill jag gärna visa hur Pahlish Black Lace Elderberry ser ut utan underkläder. Som du kanske minns så bar jag denna över en mörk lila för ett par veckor sedan. Färgen är ljusare på egen hand, kanske inte riktigt så ljus som på den första bilden dock. Jag bar tre lager och då är den tredje bilden mest färgkorrekt.

Anledningen till att jag inte hade någon ljuslåda var, som jag nämnt tidigare, att jag passade katter. Jag visade upp Skrållan förra veckan också, och det här är min systers andra katt, Evert. I utbyte mot dåliga nagelbilder fick jag gostid med denna sötnos.

4 comments

 1. Sicken söt misse! :) Läckert lack och kul nail art. Du har verkligen lyckats hitta en matchande färg. Häftigt!

  ReplyDelete
 2. Detta är inte första gången du har denna färgmatchning va? Den är oväntat läcker!
  Har försökt mig på den tekniken du använder här men inte lyckats, får inte att lacket att släppa från plasten. Det går bara sönder i småbitar när jag försöker:(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hum, osäker på om jag använt denna färgmatchning tidigare faktiskt! Här har jag faktiskt tejpat på nageln och målet på, på samma sätt som man gör med striping tape. För den andra tekniken som jag tror du refererar till (måla på plastpåse) har jag ibland haft samma problem, tror det ofta haft att göra med att jag har målat för tunt. Kanske kan testa med fler/tjockare lager?
   Ev kan det också ha att göra med att man väntat för länge, typ mer än 24 timmar eller så (har jag läst någonstans).

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)