Flower Power Water Marble

Flower power is this weeks prompt for Nail Art Sunday and I couldn't be happier about it. Finally a reason to water marble. I really like the technique but always pick other forms of nail art because I don't have enough time or patience. It was messy, just like it always is, but I do think a classic round flowery water marble is very appropriate for a flower power theme.

Did anyone else decide to water marble this week? Find out over at LeLack!
Polishes used: China Glaze Blue Bells Ring, China Glaze 108 Degrees, China Glaze Turned Up Turquoise and KIKO 821


På svenska:
Flower power är veckans tema för Nail Art Sunday och jag är jätteglad över det! Äntligen en anledning att marbla. Jag gillar verkligen tekniken men väljer typ alltid att göra annan typ av nail art för att jag inte har tillräckligt med tid eller tålamod. Det var kletigt, precis som det alltid är, men jag tycker att en klassisk rund blommig water marble passar utmärkt för flower power temat.

Valde någon annan också att marbla idag? Kika in hos LeLack för att se!

22 comments

 1. Wow vad snyggt. Har inte vågat mej på water marble än, verkar för mycket städning efteråt. Lat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! Det är faktiskt inte så mycket städning kring manikyren i marbling. Om du tejpar först så är det bara lite i nagelbanden: Jag tror nästan det är mer städning när jag stämplar. Däremot är det lite meckigt med allt runtomkring, och det gör att jag alltid har en tidning som är både blöt och har kleggiga högar av torkat lack på sig när jag är klar :)
   Testa!

   Delete
 2. Wow, det här var ju urtjustigt! Har heller inte provat med marbling än, men jag har tänkt att göra det någon dag.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! Det tycker jag absolut att du ska göra!

   Delete
 3. Love your marble, you make me want to try this again!

  ReplyDelete
 4. Jättefint och verkligen Flower Powrigt med de stora blombladen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Glad att du ser blommorna i det också ;)

   Delete
 5. cool! very bright and colorful! =)

  ReplyDelete
 6. Störthärligt, och du fick till "blommorna" i marblen så bra! :D

  ReplyDelete
 7. En klockren marble för temat:) Gillar marble, framför allt när man som du adderar små detaljer med dottingtool eller liknande efter att själva marbeln är färdig.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tackar! Jag lägger ofta till prickar för att dölja små skavanker och så, här fick jag slita mig från att göra prickar över hela ytan :)

   Delete
 8. Helt magiskt vackert! Jättebra gjort!

  ReplyDelete
 9. Underbar tolkning, och fantastiska färger!

  ReplyDelete
 10. Ursnyggt! Måste våga mig på att marbla en dag igen ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Det tycker jag absolut att du ska göra :)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)