Glitzology Crunch Berries

I really dug deep in my archive and found something I wore last summer that I never got round to posting. I liked the combination still so here it is. OPI Bright Lights - Big Colour was a real hit with me, coral and shimmery. Why haven't I worn it again? Crunch Berry was one of my first indies and is perhaps not as much of a favourite with me.

Since I'm on vacation til early April I will reply to any comments received once I'm home again.





Polishes used:. OPI Bright Lights - Big Colour and Glitzology Crunch Berries


På svenska:
Jag grävde verkligen djupt i arkivet och hittade något jag bar förra sommaren som jag aldrig fick upp på bloggen. Jag gillade kombinationen så här kommer det ändå. OPI Bright Lights - Big Colour var en hit hos mig, korall och skimrig. Varför har jag inte haft på mig den igen? Glitzology Crunch Berries var en av mina första indies och är kanske inte lika mycket en favorit.

Då jag är bortrest tills i början på april så kommer jag svara på eventuella kommentarer först när jag är hemma igen.

6 comments

  1. Riktigt fin layering, en sån man blir glad av :) Blev riktigt sugen på OPI-lacket, såg ut att vara en perfekt korallnyans.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eller hur? Jag älskar detta OPI-lack, är alltid på jakt efter perfekta korall-lack och denna är en stark kandidat till favorit hos mig!

      Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)