Red and jagged

I haven't worn a French manicure in years and would probably not have gone for one now had it not been for the Nail Art Sunday prompt. I usually like a Nail Art Sunday challenges which gives me the opportunity to try new things but I'm afraid I don't like my take on the French manicure too much. At least it's funky right? I wanted something less exact and jagged, but I think my colour choice was unfortunate. Hoping to see better examples of French manicures at LeLack's today!
Polishes used: OPI Samoan Sand, Stripe rite in white, OPI Red My Fortune Cookie, OPI Danke-Shiny Red and China Glaze Ruby Pumps


På svenska:
Jag har inte haft en fransk manikyr på flera år och jag skulle nog inte ha valt en nu heller om det inte hade varit temat i Nail Art Sunday. Jag gillar oftast när Nail Art Sunday ger mig möjligheten att testa nya saker men jag gillar inte direkt min version av en fransk manikyr. Den är funky i alla fall! Jag ville åstadkomma något som var mindre exakt och lite tandat, men jag tycker mitt färgval var dåligt. Hoppas se bättre exempel på franska manikyrer hos LeLack idag!

11 comments

 1. Jag tycker att det var fint! Men jag älskar ju rött, så det kanske är därför :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! Jag har blandade känslor själv, det var liksom lite för blodigt :|

   Delete
 2. Jag tycker det blev jättecoolt! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, tack! Det här med funky french är ju annars mest din gren :)

   Delete
 3. Du har utmanat dig själv om nu inte franskt ligger dig närmst och jobbat fram en både udda och snygg manikyr:)

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)