Soft gradients

Anyone oversleep today? If I'm not mistaking when I'm scheduling this post it will go up right about when we get daylight saving time. I also think it's Nail Art Sunday today but since I'm scheduling this way in advance I've no idea what the theme is. I'm doing a skittle gradient with matching hearts, will it fit in? Who knows!

Since I'm on vacation til early April I will reply to any comments received once I'm home again.
Polishes used: OPI Steady As She Rose, OPI A Grape Fit, Zoya Neely, OPI Mermaid's Tears, Gina Tricot Candy Peach, FNUG Fashion Insider, Zoya Blu and China Glaze Sky High-Top


På svenska:
Någon som försovit sig idag? Om jag inte har fel är det omställning till sommartid idag. Dock så är detta förinställt så jag kan ha räknat fel! Dessutom är det Nail Art Sunday, men jag har ingen aning om vad det är för tema. Jag kör i alla fall en skittle gradient men små hjärtan. Kommer det passa in? Vi får väl se!

Då jag är bortrest tills i början på april så kommer jag svara på eventuella kommentarer först när jag är hemma igen.

7 comments

 1. I love gradients and this is so subtle and pretty. Love that you did it in different colours. <3

  ReplyDelete
 2. Dagens tema är siffror så dessvärre passade det inte så jätte bra in men den var väldigt fin:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, jag såg det ja :). Inte en siffra rätt får man väl säga då ;)

   Delete
 3. Det här var en riktigt snygg och elegant manikyr!

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)