KBShimmer Get Clover It

This week's Green Wednesday I'm wearing Get Clover It from KBShimmer. This is my first polish by KBShimmer and it definitely won't be my last! In fact I liked this polish so much I couldn't come up with any nail art to accentuate it with. This is an example of what I believe the indie brands do best. It's slightly edgier and more interesting than mainstream brands, but it's still wearable and looks good. It's not cray cray.

Get Clover It was part of KBShimmer's last spring collection but is definitely still worth getting your hands on. I'm wearing three coats and one coat of top coat.

På svenska:
Denna veckas Grön onsdag bär jag Get Clover It från KBShimmer. Detta är mitt första lack från märket men det kommer inte bli mitt sista. Jag gillade faktiskt detta lack så mycket att jag inte kunde komma på något sätt att förbättra/accentuera det med nail art. Detta är ett exempel på vad jag anser att indiemärkena gör bäst. Det är lite häftigare än de vanliga märkena, men det är fortfarande bärbart och ser bra ut. Det är inte helgalet.

Get Clover It kom med KBShimmers förra vårkollektion och är definitivt fortfarande värt att köpa om tillfälle ges. Jag bär tre lager och ett lager överlack.

8 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)