Emily de Molly Regal Beginnings stamped nail art

How about some more nail art from my little vault? I had to search online for quite a while to find out what stamping plate that is in my pictures. It is MoYou Hipster Plate 08, thank you Google! I always think I will remember how many coats I wear and what plates I've been using but of course I can't always. Should really start taking notes.
This is a quirky little combination I must say. I have layered two coats of Emily de Molly Regal Beginnings over Color Club Eternal Beauty on my pinkie and index finger. The remaining two nails are first stamped over Eternal Beauty and then I added some dots for extra interest. Does it work? I think so, but I'm not completely sold. First off I think it was a bad idea to layer Regal Beginnings, it ended up being a little flat which I think is the base polish fault. Secondly I think the two different purple shades don't match completely which puts me off a bit. How do you like it?Polishes used: Emily de Molly Regal Beginnings, Color Club Eternal Beauty, Color Club Beyond and Barry M Gold Foil.


På svenska:
Vad sägs om lite mer nail art från mitt lilla arkiv? Jag var tvungen att söka ganska länge på nätet för att lista ut vilken stämplingsplatta jag använt till denna manikyr. Det är MoYou Hipster Plate 08, tack så mycket Google! Jag tror alltid att jag ska komma ihåg exakt hur många lager jag applicerat av lacket och vilken/vilka plattor jag använt men så är det ju förstås inte. Kanske borde börja anteckna?

Detta är en liten spännande blandning tycker jag. Jag har lagt två lager av Emily de Molly Regal Beginnings över Color Club Eternal Beauty på mitt lillfinger samt pekfinger. På de övriga naglarna har jag stämplat över Eternal Beauty och sedan lagt till lite prickar för att pigga upp. Funkar det? Jag tror det, men jag är inte helt såld. Dels så tycker jag det var synd att jag valde att lägga Regal Beginnings på ett annan lack, det ser liksom lite platt ut nu. Tror det hade varit snyggare på egen hand där. Dessutom upplever jag att de två lila lacken inte passar ihop helt. Vad tycker du om denna?

6 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)