Summer gradient with Vipera Roulette

Just a quick post from me today! I created this peachy coral gradient recently as the base for an interesting polish my mother bought for me in Poland last year.
The topper is called Vipera Roulette 38 and I love it! It is such a fun matte glitter topper and I particularly like that it was bought in a store and probably wasn't very expensive. Yay for store finds! As always, more nail art at LeLack today, Nail Art Sunday is going strong all summer.Polishes used: KIKO 804 Coral, Essence Off To Miami!, China Glaze High Hopes (I think!) and Vipera Roulette 38.


På svenska:
Bara ett kort inlägg från mig idag! Jag skapade denna persiko-korallgradient nyligen som bas för ett intressant lack min mamma köpt åt mig i Polen förra året.

Lacket i fråga heter Vipera Roulette 38 och är jättehärligt! Det är en rolig mix av röda och vita matta glitter och jag gillar särskilt att det är köpt i butik och troligen inte var särskilt dyrt. Hurra för butiksfynd! Som vanligt är det mer nail art hos LeLack, Nail Art Sunday har hållt igång hela sommaren.

10 comments

 1. Är precis hemkommen från Polen, detta var inte ett märke jag hittade där. Synd för de hade nog kunnat bli något inköp, detta var ett kul lack. Perfekt med den orange gradienten i bakgrunden.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är alltid lite svårt det där med att leta specifika märken när man är på semester. Alltså särskilt sådana här "ovanliga" märken när man inte vet vilken butik som de finns i. Jag har precis spenderat en vecka i Italien på jakt efter ett obskyrt budgetmärke ;)

   Delete
 2. Snyggt blev dom alla ihop. Har för mej att Vipera betyder orm på Italienska och det ser det ju inte ut som;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! Orm var verkligen inte en association jag skulle göra nej ;)

   Delete
 3. Jättefint ihop! Kul med lite andra märken än vad vi är vana att se i Sverige - lite tråkigt att de är svårare att få tag i dock...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Ja det är lite blandat det där. Jag tycker å ena sidan det är uppfriskande med budgetlack som kommer från butik men om jag nu blivit superkär i denna är det ju lite svårt att veta exakt vilken butik jag kan hitta den i...

   Delete
 4. Super coolt och härliga somriga färger

  ReplyDelete
 5. Vilken kul manikyr och gradienten är ju superfin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! Kul är oftast precis vad jag strävar efter ;)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)