Pahlish - Anticipating and Pacing with paisley stamping

I'm working my last few days now before my holiday commences. I like having my vacation at the end of the summer so I have something to look forward to. Something else I've been looking forward to is trying Pahlish Anticipating and Pacing and the polish did not disappoint!
Pahlish Anticipating and Pacing came out last year and I've been eyeing it ever since. I finally picked it up from Edgy Polish and tried it some weeks ago. I love the unexpected combination of red and blue and love that it has smaller glitters that are easy to work with, I'm wearing two coats in the pictures. Some swatches of this polish has a somewhat orange tone but I found it to lean more towards pink but still staying very much raspberry red. Apart from the blue glitters, there's also some gold mixed in as can be seen in the closeup further down. 

I went for quite a stark contrast accentuating Anticipating and Pacing with some blue on blue stamping. The stamping plate I used is QA59 which has some gorgeous paisley prints. I stamped with China Glaze Blue Bells Ring which turned out beautifully. It behaved like a chrome/mirror (stamps easily) but it has much more colour intensity. I want it in every shade please!
Polishes used: Pahlish Anticipating and Pacing, Misa Blueberry Blast and China Glaze Blue Bells Ring


På svenska:
Jag jobbar  mina sista dagar nu innan jag tar semester till helgen. Gillar att ha sen semester så jag har något att se fram emot! Något annat jag sett fram emot är att testa Pahlish Anticipating and Pacing och lacket gjorde mig inte besviken!

Pahlish Anticipating and Pacing kom ut förra året och jag har suktat efter det sen dess. Till slut slog jag till och köpte det hos Edgy Polish och provade det för några veckor sedan. Jag älskar den något oväntade kombinationen av rött och blått och älskar också att den har mindre glitter som är enkla att jobba med, jag bär två lager på bilderna. Vissa swatches på detta lack visar en lite orange ton men jag upplevde att lacket snarare gick åt det rosa hållet, utan att för den sakens skull lämna sin egen hallonröda ton. Förutom blått glitter så finns det även en gnutta guld med i kompositionen. Kolla in närbilden så får du se.

Jag valde en stark kontrast och kombinerade Anticipating and Pacing med blått på blått stämpling. Plattan jag använt är QA59 som har några jättesöta paisleymönster. Jag stämplade med China Glaze Blue Bells Ring som funkade riktigt bra! Den betedde sig lite som ett kromlack (enkelt att stämpla med) men har mycket mer färgintensitet. Nu vill jag ha den i varje färg! 

4 comments

 1. Anticipating and Pacing var ett väldigt fint lack! Fin kombination med stämplingen också :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Visst är det härligt?! Gillar det jättemycket. Tack så mycket :)

   Delete
 2. Helt underbart vackert!! Vill haaa detta oxå ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eller hur! Jag har fått för mig att du har hur mycket Pahlish som helst, men kanske inte just denna då :)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)